Mine:)

Publicerat: 2010-03-31 20:00:39

Finfina sommarfötter:

 

 

Eller i GC;D

 

PUSS


100331

Publicerat: 2010-03-31 16:50:20
Något som det pratas om väldigt mycket om just nu är våldtäkten på "Linnéa" av den äldre "Oskar". Jag hade läst lite om det och klickade mig av en slump på en länk där man kunde se hela programmet Uppdrag Granskning: Den andra våldtäkten.

Precis som de flesta blev jag förbannad. Jag tänkte bara se lite av programmet, men jag var tvungen att fortsätta. Jag blev helt, häpen faktiskt. Den här killen som gjorde detta mot Linnea, blev dömd. Han erkände, och tyckte det var skönt att berätta.
Men ingen tror på Linnea, säger istället att hon inte skulle kunna rida så snabbt efteråt om det var sant, hade på tok för tighta byxor på sig, och det var ju faktiskt så att (från den oerhört säkra källan "bekantas bekanta") att hon var intresserad av Oskar, och när hon inte fick som hon ville, gick hon och anmälde honom för våldtäkt. Och en annan kläcker ur sig något i stil med, "han var ju så snygg och charmig, man kan inte tänka sig att han skulle kunna göra något sånt"
Men Terese misstänkte mördare då? Han var yngre än Oskar och tog ett liv. För att bevisa något för sin lika gamla flickvän. Båda två hade bra betyg, var inblandade i skolaktiviteter, och sågs som populära. Snygg och charmig var den killen.
Varför är inte jag seriemördare då, jag hade inte exceptionellt bra betyg. Jag var medelmåtta betygsmässigt, inte fantastiskt populär, och jag deltog inte i t.ex sport.

Nej, man måste vara utstött osv osv, för att kunna klassas som våldtäktsman. Lite ironiskt egentligen. Man måste bara dock anmäla en snygg kille för våldtäkt för få "H**a stämpeln".

Man har, eller hade, skapat facebook grupper och skrivit i bloggar om detta. Men varenda litet inlägg handlar om hur hemska flickorna är. Två tjejer som inte har något samröre med varandra anmäler samma kille, men folk tror fortfarande han är oskyldig. Inlägg i grupperna handlar om att man vill att flickorna ska bli våldtagna. En av de mest fruktansvärda övergrepp som enligt mig finns. Man önskar inte ens sin värsta fiende det.

Om det bara var unga tjejer och killar som skrivit detta, hade det varit lika mycket gömma ansiktet i händerna. Men det är vuxna människor, en präst (?!) sa att det var en fin demonstration att komma till skolavslutningen med blommor. Rektorn påstår att det krävs utb för att lärare ska kunna kontrollera FB. Kanske det gör.
Vad vet jag? Programmet är klippt för att passa Uppdrag gransknings bild av det hela. Men tack vare detta har Linnea och hennes familj och få kvarvarande vänner fått lite upprättelse kanske.
Nya FBgrupper har ju bildats nu, efter programmet. För Linneas del. Och ja, de som våldtar, finns det inte ord för, men de har något slags fel i huvudet. Nånstans.
Så det mogna i situationen borde vara att bara hoppas på att inget liknande händer, att man lär sig. Se till så att man tar itu med det på rätt sätt.
Man blir ju bara uppgiven och ledsen

Goldylocks goes Emo

Publicerat: 2010-03-22 21:06:37
Verkar som solen med det fina vädret håller i sig, nu får man bara hoppas på att den där värmen som var upp i hela 12 plus kommer tillbax snart, hoppas kan man ju alltid;)
 
Resterna av denna kväll kommer gå till packning och städning och lite förhäxad tittande, vattna blommor ser det ut som oxå...oh juste paltkoma indeed hehe.
Mmm, spännande liv haha:D


Btw... gissa hur många fucking munsår jag har på min fucking mun? Fucking tre, grr. Som om en fucking fet blåsa skulle vara tillräckligt...
Fucking usch säger jag bara. Överdrift av f-ordet? oh nej, denna användning i högsta grad nödvändig, trust me;)




PUSS



Hej hopp

Publicerat: 2010-03-13 12:14:55
Solen skiner och det verkar vara ett par plus:)

Ut på promenad säger jag, och sen så får jag se om det blir lite bakning, wiho!





PUSS

Eclipse

Publicerat: 2010-03-12 12:59:14
Hittade denna trailer nyss XD


Löve



PUSS

Nej, inte en chans

Publicerat: 2010-03-09 07:33:37
Jag är så pigg, bara för att informera lite typ;)
Nu ska jag jobba, sen hoppas jag vid gud att jag någon dag denna vecka kan gå på Alice i Underlandet:D

Glädje...








PUSS


Ha!

Publicerat: 2010-03-08 17:47:34
Plus, det är riktiga plusgrader ute, hela freaking fyra:D
In i örona med Alexandra Burke, Depeche Mode och en gnutta Joe Cocker! Nu ska en prommis avnjutas.



PUSS